Om Ryda Gård

Nedre Ryda är en gammaldags by där husen ligger på rad som i Astrid Lindgrens Bullerbyn. Gården ligger intill den stora sjön Åsunden med en fantastisk utsikt över sjön. Höga berg, stora skogar och ängar runt gården erbjuder fina natur­upplevelser.Konferens

Om Ni vill ha en väl genomförd, givande och dessutom, trevlig och rogivande konferens, skall Ni vända Er till oss på Ryda Gård. Söker Ni dessutom efter en miljö som ligger lugnt och vackert inbäddad mellan skog och sjö långt från de större städernas larm så är Ryda Gård den rätta platsen.Vi har under ett flertal år genomfört arrangemang som lett till en mängd nöjda och återkommande kunder. Konferenslokalen är inrymd i vår Gårdsrestaurang och har kapacitet för upp till 30 personer. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning som Ni kan tänkas behöva såsom overhead, projektor, whiteboard, TV, Video mm. Från och med 2009 erbjuder vi också mobil bredbandsuppkoppling.

Till er konferens kan ni naturligtvis koppla någon av våra andra aktiviteter, som t.ex. fiske, utbildning i modernt mete eller njuta av vår natur tillsammans med våra duktiga naturguider. Varför inte utmana varandra i en femkamp? Vår styrka är vårt personliga engagemang och vår vilja till väl genomförda evenemang. Vi planerar gladligen ett unikt program special anpassat efter era behov.

Kontakta oss för mer information