Om Ryda Gård

Nedre Ryda är en gammaldags by där husen ligger på rad som i Astrid Lindgrens Bullerbyn. Gården ligger intill den stora sjön Åsunden med en fantastisk utsikt över sjön. Höga berg, stora skogar och ängar runt gården erbjuder fina natur­upplevelser.I slutet av Maj 2011 kommer ytterliggare ett hus att vara klart på Ryda Gård.

Apr 06, 2011

Huset som vi valt att kalla Storstugan är ett föredetta hönshus/svinstia med timmrad stomme.
Storstugan kommer som Loftstugan och Gästugan att ha samma rustika lantliga känsla med skillnad att Storstugan kommer att ha 3 sovrum, stort öppet kök,wc/dusch samt wc.
Sovrummen kommer att vara utrustade med två enkelsängar som enkelt kan sättas ihop till en dubbelsäng.
Köket är fullt utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, microvågsugn samt diskmaskin.
Storstugan kan redan nu bokas in from Juni säsongen 2011 och kommer senare under säsongen även vara tillgänglig för onlinebokning.

Vi utökar med ytterligare ett hus för logi

Dec 23, 2008

Gäststugan, som kommer att vara färdig till mitten av april 2009 är i samma storlek som Loftstugan. Skillnaden mot Loftstugan är att Gäststugan kommer att ha två separata sovrum. Ett sovrum på övervåningen med två enkelsängar samt ett sovrum i bottenplanet med två enkelsängar. Möjlighet finns att även nyttja den bäddbara soffan i allrummet på övervåningen som extrabädd. Huset har givetvis ett fullutrustat kök samt wc/dusch. Du kan redan nu boka Gäststugan för säsongen 2009 online. Gäststugan

Ny matsal till gårdsrestaurangen

Nov 03, 2008

Under 2008 har vi byggt ut vår restaurang med en ny matsal med plats för 45-50 sittande gäster. För inbokning till restaurangen. Läs mer här